Terugblik op Risk Event 2019 ‘No Risk No Glory’

Op 11 april werd ISACA’s tweede Risk Event afgetrapt door de dagdirigent Wim Bartels. Met zijn Big 4-adviesachtergrond en uitgebreide muzikale ervaring als zanger en trompettist bracht zijn persoonlijke nummer ‘No Risk No Glory’ de aanwezigen in de juiste stemming. Na een interactieve stemsessie met het publiek verwelkomde Jaap van der Leer – ISACA’s voorzitter van de raad van bestuur van het Nederlandse ISACA-hoofdstuk – iedereen met trots. Dit tweede Risk Event bood onderdak aan meer professionals en bood een diversere inhoud dan ooit. Daarom moest het organisatiecomité de locatie wijzigen naar de Johan Cruijff ARENA.

Vijf Post Master IT-auditing studenten worden aangekondigd op het podium, omdat ze zijn genomineerd voor de ISACA RISK AWARD. Hun onderzoeksrapporten behoren tot de beste voor het afstuderen aan verschillende Nederlandse universiteiten. Het evenementenboek bevat een samenvatting van hun papieren. Alle aanwezigen kunnen gedurende de dag stemmen op hun favoriete winnaar van de dag.

DEELNEMERS

CONFERENCE ROOMS

SPREKERS

100% SUCCESS

De inhoud van de dag werd verspreid via 4 verschillende tracks, die elk 5 break-out sessies organiseerden:
1. Bedrijfsrisico’s
2. IT- en (cyber) beveiligingsrisico’s
3. Innovatie- en technische risico’s
4. Risico in een internationale context – volledig gepresenteerd in het Engels om de internationale professionals te dienen.
Presentaties kunnen worden gedownload in het onderstaande gedeelte van deze pagina.
Veel dank aan alle sprekers: Harm Slomp, Yuri Bobbert, Talitha Papelard-Agteres, Joris van de Veerdonk, Marcel de Jongh, Johannes Muhr, Asaf Weisberg, Albert Kubbenga, Aad Sandifort, Wilbert Pijnenburg, Mona de Boer, Bruno Horta Soares, Simon Heijnen, Frank Breedijk, Barry Derksen, Monique Neggers, Giselle Vercauteren, Ebbe Negenman, Dirk Steuperaert, Nick David, David Norton, Kim van der Leer, Rutger van Os, Leslie Forbes, Hans Mulder en Magnus Solberg.

Het laatste deel van het evenement dat door Raef Meeuwisse werd gestart met zijn geweldige presentatie over ‘How to hack a human’. Toen moesten de twee laatste genomineerden van de ISACA RISK AWARD hun papieren abstracts pitchen. Na een close call leek Ludy Rohling de winnaar van de tweede plaats Mabelle Schreurs. Albert Kisjes, eigenaar van co-sponsor Agilos, reikte de prijs uit van een cheque van 750 euro. Het resultaat is een belangrijke erkenning voor het SheLeadsTech-programma van ISACA, dat als doel heeft meer vrouwen te verwelkomen in leidinggevende functies en technisch personeel. Het SheLeadsTech-initiatief heeft overdag veel advocaten gekregen met zijn kleine rode stickers. Vervolgens presenteerden de 4 track leads hun belangrijkste take-aways van de dag en kreeg het organisatiecomité hun welverdiende applaus. Het Risk Event 2019 werd formeel afgesloten door de dirigent van de dag en ISACA’s bestuursvoorzitter en alle aanwezigen werden verwelkomd om deel te nemen aan het diner.

De eerste reacties op de tweede editie van dit jaar waren zeer positief (snelle registratie, verrassend grote, leuke sfeer, grote diversiteit aan inhoud, goed netwerken en een professionele locatie). Daarnaast ontvingen we veel tips, ideeën en feedback voor verbeteringen voor volgend jaar. Samenvattend: ISACA en zijn partners zijn trots op dit tweede Risk Event. Veel dank aan alle deelnemers, co-hosts: NOREA, PvIB, IIA, KNVI, ISC2 en SSA, sprekers en sponsors: Access42, Agilos, b-able, CaseWare IDEA, Cast, Cerrix, CERT2CONNECT, CISQ, Cyberus, EXBsoftware, OneTrust , Protiviti, Secure Software Alliance, Secura, Soterion, tenable, TRAXION en VALORI.

Graag tot volgend jaar op 2 april voor het derde Risk Event!

Risk Event 2019 Videos

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Risk Event 2019 Foto's

Een impressie van het Risk Event 2019. (In willekeurige volgorde.)

Plaats een reactie

Hoofdsponsor Risk Event

Het Risk Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

ISACA NL

ISACA NL is het Nederlandse Chapter van ISACA.org.
KVK nummer: 40412008

ISACA.org
ISACA50.org
ISACA.nl

Contact

Over het Risk Event

ISACA NL organiseert het jaarlijkse Risk Event. Met een grote verscheidenheid / diversiteit aan sprekers en verschillende hoofdstreams; Bedrijfsrisico’s, IT-beveiligingsrisico’s en innovatie en technische risico’s. Elke stream bevat verschillende seminars, waar de deelnemer het programma kan kiezen dat het beste bij zijn wensen en interesses past.